A sztárvilágban is tarol, már Whoopit is megviselte…

Mostanában az ismerősi körömben, bárkivel beszéltem mindenkinek volt egy példája a környezetében aki éppen most lett beteg, kezdődik: itt a hideg idő és jönnek a betegségek…..

Whoopi Goldberget is kiütötte, komoly baja is lehetett volna, ha nincs szakszerű segítsége, könnyen lehet bárkinek szövődménye!

Egy hónapig nem volt képernyőn, de most derült csak ki, hogy súlyos beteg volt. A színésznő állítása szerint még sokáig viseli a korábbi könnyelműségének hatásait, de sikerült talpra állnia.

Hála Istennek a rendszeres teázással, egy tudatos és irányított életmóddal a betegségekre való hajlamot csökkenthetjük.

Vannak olyan pillanatok amikor az ember hamar kap egy bacilust, ismerős szituáció egy tömegközlekedési eszközön, vagy közösségi helyeken a beteg emberek látványa, tele vannak a járművek-eszközök, könnyű haza vinni a betegséget. Majd otthon gyorsan elnyomjuk a tüneteket valamelyik instant szerrel, ami persze akkut megoldani látszik a problémát, viszont csak a tüneteket enyhíti időlegesen.


Adjuk meg a lehetőséget szervezetünknek a felkészülésre!



Most van itt az idő a feltöltésre, úgy vélem a megelőzés az élet minden területére érvényes, ezért alkalmazom az egészség fenntartásnál is ezt az egyszerű módszert, amit most szeretnék megosztani másokkal is.A hobbim és hivatásom miatt, rengeteg emberrel találkozom és sok kérdés érkezik, olykor komolyabb problémákról, olykor egyszerűen elhárítható esetekről. A magam módszerét, az évek alatti tapasztalatokból formáltam meg, de a hatékonysága csak és kizárólag az egyénen múlik, ezért én inkább elveket adok át, mint technikákat.

Például:

  • holisztikus szemléletben gondolkodom, élek
  • természettel összhangban alakítom az életvitelem
  • rendszeres mozgás, komfortzónán túllépés
  • belső harmóniára törekvés
  • én idő programok
  • és a legfontosabb a rendszeres tea fogyasztás, tudatos tervek alapján (mit, mikor, mennyit) ezt a tevékenységet teljes mértékben beépítettem az életvitelembe, szertartásként művelem illetve, mint tökéletes mozgáskultúra adja a keretet ezeknek az elveknek a harcművészetek és a joga rendszeres gyakorlása

Most többen összeráncolják homlokukat, hogy mennyi dolgot kellene síkba hozni ahhoz, hogy jobban érezzék magukat.

“kell egy szokás, amitől jobban érzem magam”

Az egészségemért, a jobb életért én megteszem magamnak azt a szívességet, hogy a szokásaimra odafigyelek és ez hosszútávon kihat a környezetemre is.

Ön mit tesz az egészségért, mire fordítja idejét?

Legyenek jó szokásai!

Amennyiben jól érzem magam rögtön más gondolataim lesznek a világról, a napi dolgokról, emberekről.

Az a tapasztalatom, hogy a tökéletes teák fogyasztása már önmagába is képes egy kifinomult életformát, egy jobb és egészségesebb életet eredményezni bárkinek, aki elég kitartó egy új, élvezetekkel teli szokást kialakítani az emberben.

A tea élvezeti, szokás, tradíció, egészségmegőrző és még számtalan hatása a világ minden országában ismert, csak kultúránként eltérő szokások szerint művelik, de mindig a pozitív életvitelt segíti elő.

Készíts egy finom illatos teát,

Ülj be a kedvenc foteledbe és kezdj el jó döntéseket hozni, magadért, a szeretteidért a jövőért

Amikor elhatároztam, hogy blogot írok úgy döntöttem mások számára is hasznos írásokat fogok szerkeszteni, magam tapasztalatairól, olyan emberek által elmondottakról akiket vagy példaként tisztelek, vagy az életemet meghatározó területeknek valamilyen szintű szakértői.

Ne feledjék egy jó naphoz, kell egy jó ízű tea

 „angelic tea, good feeling, wonderfull life” 

Áldásos szép estét kívánok:

Szanyi Attila

Leave a Reply