Site Overlay

Meditáció & életmód

10 perc naponta, könnyen elsajátítható, és nagyon egyszerűen felkészít a stressz kezelésére.

Könnyű meditáció

Ebben a pár percben szeretnénk egy lehetőséget, egy módszert bemutatni azoknak akik a nap végén, férjként, apaként- anyukaként, feleségként-társként a munkahelyi mókuskerékből kitörve egész napos rohanás után, végre levegőhöz jutva és talán pár percre elfeledve a világ zaját, szánnak néhány felemelő percet magukra.

“csendesítsd le a tudatod, tegyél rendet magadban, ugyanis a harmónia hiánya kihat, életedre és a környezetedre is”

Egy könyv, vagy egy finom tea, a kedvenc zenéd társaságában pár perces relaxáció kibillent a mindennapok feszített tempójából. Amennyiben viszont szeretnéd a másnapodat is energikusan kezdeni, nyugodt elmével, csendes alap nyugalommal felvértezve, akkor meg kell ismerned a napi pár perces meditáció erejét.

A meditációnak egyik olyan oldalát mutatjuk be, amelyet nem takar el a misztikus függöny. A 2500 évre visszanyúló gyakorlat, most egyszerűbb, gyorsabb módját mutatjuk be nincs túlmisztifikálva, ha ezt megtanulod és néhány percben naponta rendszeresen gyakorlod, kiegyensúlyozottabb leszel, tegyél a szorító stressz ellen.

Miért érdemes megismerned a napi 10 perces meditációs módszert?

 • Bárki könnyen elsajátíthatja
 • Nincs szükség különleges eszközökre, vagy helyszínre
 • Már a napi pár perces gyakorlástól is fejlődni fogsz, egyre koncentráltabb leszel
 • Nincs misztikus lepel ami körülveszi, azonnal hatékony lehet
 • A légzés alapjaira épül, ezért mindenki számára elérhető
 • A meditáció már napi pár perc gyakorlással is kifejti jótékony hatásait
 • Az életemben beépítve én is sikeresen léptem és egy kiegyensúlyozott alapot építettem újra

Hogyan kezdj meditálni, mit kell még tudnod hogy gyakorolhass?

Hogy te is könnyen megtanulj meditálni és ezzel megváltoztasd az életed folyását, egészségesebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyél – oldani tudd a felgyülemlett stresszt magadban –

segítünk téged, segítünk neked ezt elérni. Mindenképpen szeretnénk számodra megoldást nyújtani, ezért készítettünk egy kiadványt, ami a felsorolt célokban hatékonyan a javadra válik.

A meditáció egy megfoghatatlan valami, de mégis átadhatóak azok az elvek, ismeretek amelyek segítségével könnyen megtanulhatod és alkalmazhatod a mindennapi életben.

A meditációs e-book, kiadvány

 • Rövid hatékony áttekintést ad számodra (kb: 15 perces olvasás)
 • Alap ismertető és néhány régmúltra vonatkozó információ, hogy tisztában legyél alapelvekkel is, honnan indult, milyen módon jutott el a világ számos pontjára a meditáció, kitől ered
 • Gyakorlati rész, amiben majd megismerheted a módszert, a tudat lecsendesítésének módszerét
 • Majd az utolsó fejezetben pedig, az én meditációmat ismerheted meg, amiből inspirálódhatsz, további tapasztalatot szerezhetsz

>>>Szeretnéd a meditációról szóló kiadványunkat, akkor csak annyit kell tenned, hogy itt letöltöd,

az oldal azért hoztuk létre, hogy az életvitel szintű támogatást, tanácsadást adjunk, látogatóinknak, ezért nálunk most ingyen hozzá juthatsz ehhez a remek edukációhoz.

Cserében annyit kérünk tőled, hogy minden nap gyakorolj és iratkozz fel oldalunkon.

A meditációs könyvet itt éred el ==>
aktivitás egészség erő immunitás kitartás motiváció segítség sportoló anyuka tea életmód életmódtea életmódváltás életvitel