Site Overlay

Rólunk írták

Kedves látogatónk az oldalunkat és az életmóddal,-teával kapcsolatos tevékenységünket a te igényeidnek megfelelően állandóan alakítjuk, formáljuk mert számunkra te vagy a fókusz és szeretnénk, ha az életmódod,-életviteled érdekében a leghasznosabb, legizgalmasabb anyagokat nálunk találnád meg. Ezért a te elégedettséged jelenti a legnagyobb elismerést számunkra.

Köszönjük

Akik már mellettünk döntöttek;


Kedves A.G Tea!

A teákkal kapcsolatos egyéni látásmódotok és az életmód-egészség megközelítése nálatok nagyon profin történik, érthető, céltudatos. Hatékonyan összhangba tudjátok hozni a teákat az életmóddal, nekem ez sokat jelent mivel a jövőm érdekben törekszem az egészséges életmódra.

Köszönettel: Vica


Ajándékba kaptam a tea kóstolókat, ízelítőket az élménytea szettekből, de hamar rájöttem, hogy ennél többre van szükségünk. A páromnak azonnal egy Japán Matcha szettet rendeltünk, autentikus Japán eszközökkel. Ez a szett az aktivitás és a nyugalom megteremtője is egyben, az “énidő” tökéletes kísérője, bárkinek csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel: László


Anyukaként megoldást kerestem a vitalitás és aktivitás visszaállítására életemben, Angyalkert-Tea segített. A napi több kávé már nem segített, így barátom tanácsára váltottam egy Japán minőségi tea termékre, melyet naponta egy-két alkalommal fogyasztok és mégis hosszan ad energiát, mellette pedig szuper egészséges. Amikor barátok jönnek hozzánk, akkor ízletes latte készül belőle. A Matcha Japán tea, más mint a többi tea és sokkal több is annál, én hálás vagyok amiért megismertettétek velem. Az életem hatékony támogatója lett,

Köszönöm: Eni


#Életmódtea

#Japántea

#Élménytea

Amikor az életviteled, életmódod érdekében preferenciákat választasz, ugye te is szem előtt tartod az; egészséget, természetességet, biztonságot, minőséget, tisztaságot?

Az általunk forgalmazott tea szettek az összetevők és a csomagolás tekintetében is jövődet, gyermekeink jövőjét és a fenntarthatóságot szolgálják.

Egészségesek és ellenőrzött termőhelyről származnak

Magyarországi vállalkozásunkban mi magunk állítjuk össze a számodra megfelelő szetteket

Garanciát vállalunk a termékekre

Hazai NÉBIH engedély alapján könnyen ellenőrizhetőek vagyunk

Nem egy arctalan webáruház kínálunk számodra, ahol tömegtermékeket rendelsz

Észrevételeidet, kérdéseidet chaten is gyorsan felteheted

Látogatóink, vásárlóink véleményét megosztjuk mert fontos számunkra, hogy fejlődjünk a számodra nyújtott tevékenységekben