Tea way,- könnyed lépés az életmódunk érdekében

Sok esetben mikor a tea mint ital szóba kerül ezrek vannak akik azonnal a filter tea, meleg víz és cukor kombinációra gondolnak- pedig a teázás örömét milliók élvezik világ minden pontján,- némi tudatossággal – magas szinten

#szeretném bemutatni Önnek, hogy az igazi tea és a teázás percei megfelelő környezetben, megfelelő társasággal milyen fantasztikus élménnyé válhatnak számunkra.


A világon naponta több 10 millió ember teázik (!?)


Lapozzon a fotókban -> tea percek nálunk -> az igazi teák élménye és hasznossága képekben


Hogyan lehet a minőségi teázás a stresszmentes élet alapja ?

 #->A mai felgyorsult világunkban egyre inkább szükség van arra, hogy alkalmanként megálljunk, lecsendesedjünk, megnyugtassuk elménket.

#->Mindenkinek szüksége van arra, hogy kikapcsolja elméjét és olyan dolgokat is tegyen amelyek nem létfontosságúak életében.


# ->A tea készítése, illetve az a hangulat amely körülveszi a teázást az alkotás készsége, vagy a kulináris érzékek erősítése egyben harmónia is, a nyugalom és béke pillanatait adja vissza.

#-> Segíthet elcsendesedni, felkészíteni a zajos, stresszes világ önmagunk általi feldolgozására.

#->A tea ceremónia még kezdő szinten is egyfajta Meditációs élménnyé válik, de akár kiváló társasági ital “event- drink” válik belőle.

#->Az élet nem elég hosszú, ezért nem tehetjük meg, hogy ne a legjobb minőségben gondolkozzunk amikor táplálkozunk, vagy teázunk de akár bármit is teszünk Önmagunkért, minden esetben egy magas színvonalra vágyunk.

Hatékony, tökéletes megoldás lesz a tea útja Önnek, amennyiben:

  • szeretné a harmónia a nyugalom megélésének lehetőségeit megismerni
  • egészséges és magas minőségű teával támogatná Önmagát
  • érdeklődik a keleti kultúra -Japán, Kína, India iránt
  • kedveli az egyedi kézzel készített teákat
  • szomjazza a nyugalmat,- szeretné megtudni milyen a pillanatban élni

Az pár perc amit alkalmanként a teának szentelünk, máris kizökkent a hétköznapi rohanásból #egy szertartás, ha úgy tetszik. Megteremti a tudat csendjét, éppen úgy mint a meditáció és így a test nyugalmát is.

A minőségi életmód teákkal keretezve kiépítve egy stílust – életmódot, ami mozgáskultúrával egészül ki, megnyugvást, energiát és testi-lelki egészséget és harmóniát tudott adni számomra. Tudom, hogy a ma emberének erre nagy szüksége van, sokan-nagyon sokan akkor veszik észre észre, hogy elröpültek éveik- amikor már késő, nem tudnak mit tenni az idő nem jön vissza. Ezért adom át másoknak-tanítom, hogyan állítsuk meg az időt -rohanó világunkban, mókuskerék szerű rohanó világunkban.

Felkészült rá, hogy kitörjön a mókuskerékből, csatlakozzon email közösségünkhöz és fedezze fel az első lépéseket, a gombra kattintással eléri a közösségünkhöz csatlakozó linket


A tea way- a tea útján járok sok éve és a saját egészségem, család és barátaim támogatása érdekében magas szinten gyakorlom a teázást.

Megosztok önnel most egy rövid ingyenes kiadványt, amiben arról olvashat hogyan tudja a minőségi tea magas szinten támogatni az aktivitásunkat.

Bízom benne, hogy hasznos és érdekes lesz a kiadvány Önnek, kérem írja meg nekünk véleményét 

@szanyi.attila1@outlook.hu

A japán tea igazi hasznáról, nézze meg az edukációs anyagot pdf-formátumban itt.  1. Súlykontroll >>
  2. Belső energia hiány, enerváltság >>
  3. Harmónia, nyugalom >>